si pencinta binatang :-)



video

baby and comel makan . aida suke tengok dua ekor kucing nie makan , selera sungguh ! haih :/ haha . si pencinta binatang :-)


Asalamualaikum . hey readers . post hari nie pasal kucing . mioww miowww ^^, korang ada kucing ? hehe . aida ada tauu :D name kucing oren niee " BABY " dia sangat comel <3 dia manje <3 dia mengada ngada <3 dia suka ikut aida bila berjalan <3 lovee baby ! muah muahh muahhh :-*  kucingg kesayangan aida ialah babyy :D


haa . nie name dia " COMEL ' . comel niee mengada ngada sikit . gatal :-p act comel nie ada tuan tauu . haaa , tuan dia ialah AIDA and anak jiran . huahuahua :D comel nie memang COMEl tauu . haha . tapyy babyy lagi comell loteee :D ada banyak lagi kucing kat belakang rumah . kalau aida bagi makan . semua datang berkumpul . hahaha . APTB . 


P/S : PENCINTA BINATANG ^_^ to be continue ______________________





ila tergolek golek gelak tengok picture baby niee . muke baby niee buad orang gelak pecah perut . HAHAHA xDD - kucing kesayangan -


comel nie manje plus plus gedik . muahaha . ada ke kucing gedik ? huhu . whatever :D


putih niee kesayangan aida jugak tapi aida sayang baby lebih . hahaha . putih nie comel gila >.< geram tengok dia auwww ~


putih nie suka tidur . haihh . snap pic dia senyap senyap :-P 


niee diaa TOMPOK , kucingg kuad mengawan . selalu nau bunting . kalau dah buntingg . perut macam nak meletopp nyahh . grrrr . seram tengok . tompok nie penakut sikit . tapy kalau dah lapar . gesel gesel kat aida pulak . buwekss :-p



tompok comell <3 weee ~ LOVE KUCING KUCINGG ^_____________^


to be continue ~

2 ulasan:

  1. chomey seyh kucen kamu !! *geram tengok* :)

    makcik datang hintip ur blog n follow u, dear ! :)

    BalasPadam
  2. hahaha . thanks awak ! saya akan follow and intip blog awak pulak ;)

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^