UNTUK ENCIK BUAH HATI


asalamualaikum . hey readers . post hari niyh untuk Encik buah haty saya  okayy . sumpahh saya rindu dia sangat sangat ! tiger , you dah jadi suami i kan sayang ? harharhar . gedik kan wife kau niyh tiger ? okayy . sumpah aku rindu kat kau tiger . hari hari kita text menggila kan ? kau lha ajar aku menggila babi . hehe :D tiger cakap sayang gangster . tiger takut kan ? harharhar . kesian tiger selalu kena buli dengan sayang . muachhhh ! sorry ye :P sayang nak manjaaa dengan tiger . muehehe . okay lha . i Love Youuuuuuu ! 


# Sekarang dalam hidup sayang hanya lha ada Tiger , Tiger , Tiger ! semua untuk Tiger . 


想你     想你   想你    想你 想你 想你想.
想你   想你 想你  想你   想你  想你.
想你   想你   想你 想你  想你  想你 想你想.
想你   想你   想你  想你 想你    想你.
想你   想你  想你  想你想     想你.
想你想见你 想你想你    想你     想你 想你想





5 ulasan:

  1. hahahaha.love tanad2 lee tu kan(amboi single ke);-p

    BalasPadam
  2. sweet !! love it .. come vieww my blog :)

    BalasPadam
  3. hyee.. so sweet darla . heee ... come view my blogg :)

    BalasPadam
  4. @ila forever setiaa lhaa sayangg oii <3 sayang tanad tanad taw <3

    BalasPadam
  5. @qashreena issabella ~ atototot . thankss so much yeahh babe <3 <3 hehehe ^_^

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^