IM CHAT VIRUS FACEBOOK !

hey readers . betul ke pasall IM CHAT VIRUS d Facebook ! you owl tahu tak aku on jee facebook . hah kau ! banyakk update status pasal "IM CHAT VIRUS" IM nya berbentuk seperti di bawahh .

"hi. how are you?"
"Wanna laugh? :)"
"It is you on the video ?))
want to see?)"
LINK

aku copy kat someone niyh pasal VIRUS niyh . japp aku PASTE !
 
PERHATIAN !!!! VIRUS
BARU KAT FACEBOOK !
PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar
melalui
IM dimana dia bermula
dengan
chat
........."hi. how are you?"
2. kemudian korang reply
pd chat
tersebut , dia akan
hantar
"Wanna laugh? :)"
3. selepas korang reply ,
dia akan
  menghantar kan
"It is you on the video ?))
want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan
hantar
satu LINK & link tu la
VIRUS

see ? adakah korang pernah dapat IM macam yang di tertera kan seperti di atas ? bahaya tuhh dohh . actually aku pernah dapat di banyak kali . dia tanya "HI. HOW ARE YOU ?" then aku jawab "FINE :)" then dia OFFLINE . tak faham betull aku . sejak aku dapat tahu yang IM tuh viruss . aku dahh tak layannn ! go to hell . ada friend aku kat facebook dapat IM tuh . street maki ! haha . padan muka . memang bagus pun dia maki . aku  punn tak tahu benar atau tak cerita yang telah tersebar luas niyh . korang hati hati jela taw ! okay lha bobai ! 

P/S : hati hati di jalan raya . lalala . beringat sebelum terkena virus tersebut !
 



2 ulasan:

  1. oh!! mujur sy mmg spesis anti IM fb..hehehehe~

    BalasPadam
  2. hehe . hati hati taw awakkk :D wahhh . kenape anti IM fb ?

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^