WHATEVER :-*



Asalamualaikum . hey readers . entri nie untuk orang bijak macam awakk sayanggg . cakap orang pandai lhaa . diri sendiri tuh tak betul . jangan nak mengata orangg lha . semua orang tak perfect . jangan rasa diri tuh perfect lha yee . " paku dulangg paku serpih paku kepala awak senang " HAHAHA . hidup tuh jangan nak mengata orangg jee . kita memang ramai kawan , tak semuanya baik , tak semuanya jahat dan tak semuanya bergelar kawan baik . kawan dan sahabat tuh lain . bukan semua kawan kita senang dengan kitaa . ada jugak kawan yang memilih untuk berkawan dengan orang berduit je . ada jugak okay ! :P untuk kawan yang tikam belakangg nie , lebih baik kita tak berkawan dengan mereka daripada terus berkawan sebab nanti lebih banyak dia tikam kita . betubi tubi tikaman kat kita nanti :D nak cakapp orangg sangat pun tak boleh sebab diri sendiri belum tentu betul . sayaa mengaku sayaa bukan lha baik mane punn . hmmm . mungkin awak rasa awak baik and tak pernah melakukan kesilapan . PEACE (V) sayaa dah malas nakk layann cerita cerita bodoh yang saya dengar sebab CHILDISH sangat kayy . noww saya happy dengann hidupp saya sekarangg . ada FAMILY , SAHABAT , BOYFRIEND and FRIEND . thanks selalu buad aku gelak macam orang gila . hahaha . from now , YOU ARE YOU AND I AM I sayangg :) 


P/S : SEMAKIN HARI SEMAKIN BAHAGIA <3 




FAMILY , ILA ,  ANWAR <3 MOY , AMIRAH , MUNIRAH :)

2 ulasan:

  1. semua orang tak perfect mana pun :) jangan bongkak :D

    BalasPadam
  2. yupp yuppp . hehehe . yeahhh (Y)

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^