wonderland timeeeeeeeeeeeeeee !



asalamualaikum . hey readers . hari nie best gila pergi mandi manda kat wonderland . aida pergi tiga orang . aida , ieqa and ziera . atototot . best nye >.< 


# pagi pagi mama kejut suruh bangun bagai . lepas tuh mandi siap siap semua . ziera datang rumah . pergi farmasi kejap beli SunBlock <-- kat farmasi jumpa antoi omeyy :P hahaha . lepas tuh ieqa call . tanya kat mane semua . lepas tuh balik rumah . ieqa datang ambil . dah sampai wonderland beli tiket . nak masuk . ada akak yang keja situ tanya aida :


Akak : dikk , akak macam pernah nampak ko ( senyum )


Aida : ( senyum ) ada datang sini dulu . 


Akak : ouh . patut lha . ( senyum )


lepas tuh lokasi pertama kat wonderland ialah mencari tempat untuk letak barang . di bawah sinaran matahari yang memancar . duduk bawah payungg . angin sepoi sepoi bahasa gitu :P pakai sunblock . isap rokok . duduk japp . lepas tuh kitorang gerak ke ombakk ! jumpa orang dalam . ( kitorang memang ramai kenal orang dalam :D ) mintak pelampung free . awwweeeesssooomeeee ! save money :DD mintak kat abangg omeyy pelampungg . pastuh pergi amek pelampung . weng wengg . lepak kat lokasi air yang tenang gituu kat atas . takde gangguan . hahaha . lepas tuh pergi ombak balik . lepak dengan taiko cina dari kl . baru kenal dengan diorang kat wonderland tuh le . bapak sportingg gilaa diorangg . walaweyhh . lai laii . hahaha . ada chicken dance , poco poco . joget joget dalam air bagai semua . lepas tuh host panggil sape yang nak naik pentas ada game . ieqa dah beria ria ajak aidaa . adessss >.< kawan punya pasal . aida naik je kat pentas . ziera pun follow jugak . maluu weyhh naik pentas wonderland tuh ( terasa superstar :P ) game dia gigit straw lepas tuh , ada getah kat straw tuh . orang depan pass ke belakang lepas tuh ulang ulangg . sape yang menang . cibaii . group lelaki yang menangg . bhooooo . hahaha . lepas tuh dia ada game lagi . DANCE pulakk . weyhh . aku ziera dahh lari awal awal . ieqa dah sedia jee . yang lain semua malu taknak dance macam aku and ziera jugak . hahaha . then diorang bukak game lain . host kata game senang . diorangg tanye orang ramai semua dia perlukan 2 lelaki . host paksa aida and ziera join . terpaksa weyh . ikutkan je . lepas tuh panggil si acapp kalii orang kl . handsome sial . hahaha . game dia . buaya biawak . sebut sape yang salah sebut di kira kalah . aku yang first kalah sebab gabra duduk sebelah mamat handsome kan . huahuahua . dah tuh . dapat free air duaa . setiap seorangg . hehehe . lepas tuh pergi ombak balik . dance dengan taiko cina kl . sportingg weyhh . hahaha . kaw kaw bestt dance dengan diorang . lepas tuh dah lebam duduk lame lame kat ombak . lepak kat bawah payung . isap rokok lepak dengan taiko cina tuh . diorang ramai . dalam 6 orang . tatto kemain lagi . HUHUHU . lepas tuh dah bosan kat ombak rindu tuh . lepak kat lokasi paling aida suka . tempat tenang tuh lha . auwww . abang abangg tuh ada . lepak isap rokok lagi . lepas tuh pakai life jacket . whoaa . dapat keistimewaan :D koo adoo ? ziera pakai yang kanak kanak punya :D ieqa tak pakai ape ape . lepas tuh abangg remyy ajar berenang . couch kitorangg tuhh . hehehe . dia ajar aku berenang . aku asyik gelak je . dia pun gelakk . adessss . susahnye berenang . lepas tuh dia ajar lame lamee . yeahhhh . dah pandai berenang sikit sikit . thankss abangg remyy . lepas tuh kitorang pusing benda tuh banyak banyak kali . memang best . abangg remy dengan ieqa cakap abangg taufiqq ( my coush ) nak usha aku . hahahaha . aku gelak je . ziera kena usha dengan abangg genduttt . ziera yang bagi gelaran tuh . lepas tuh lepak lepak pergi mandi sini sana semua . main nie tuh lha . abangg remy cakap abangg remy cakap nak ajar aku berenang pulakk . hahaha . ieqa dah berenang dulu  . laju jee ! ziera duduk tengok kitorang . abangg taufiq tunggu je aku . aku berenang je terus dia follow . ehh . gatal kauu eaa banggg . hahaha . lepas tuh abang taufq interview aku macam macam . adessss >.< abanggg remyy palingg sportingg . best gila layan diaa . huahuahuaa . abang taufiq pun best jugakkk leee :P lepas tuh mandi kat dalam toilet . lepas tuh siap siap . tepek tepek bedak . pakai perfume . jumpa abang abangg jap . salam . abangg taufiqq cakapppp ______________ haha . rahsiaaa lee :D lepas tuh gerak pergi ayer keroh . kedai mak ieqa . lepas tuh gerak balik . dah sampai je . call ieyz ajak lepak . dia suruh datang rumah . dah nak sampai rumah dia . tengok ada orang ramai kat depan rumah diaa . ada kenduri ke ape ? ( buad muka pelik ) lepas tuh call tanya . dia cakap jangan tekan bell . masuk je terus rumah . hahaha . lepas tuh tengok yang ramai ramai tuh ada orang excident rupanya . kesiann weyh :( budak form 2 naik motor langgar kereta . budak tuh yang salah . sebab potong jalan lha . ish ishh . lepak lepak semua . balik . tidurr . bangun pergi beli makan . lepas makan . onlineeeee <33 lepas niee nak tidurrr :)


P/S : BAK KATA IEQA . HARI NIE TAK BANYAK BUAYA . BANYAK ANAK IKAN JE . TAK FAHAM KE ? OUHH . KITORANGG JEEE TAHUU ! HEHE

1 ulasan:

  1. untunglah c0z fun kat wonderland^_^

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^