" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "



asalamualaikum  . hey readers . salam satu malaysia ! whoaa . teruja nye dapat buad entri pasal Lyssa Secret yang memang meletop kebabom kat all blogger ! 1 DECEMBER merupakan tarikh keramat bagi blog yang di kenali ramai itu kerana Anniversary blog Lyssa yang pertama ! seriusly memang dia hebat orang nya . sebab pandai buad tutorial . memang aida banyak guna tutorial Lyssa time mula mula belajar buad blog . hehe . dan kecantikan dia memang tidak di nafikan . comel ! aida memang tunggu tunggu Lyssa buad segmen macam nie . sumpah teruja gila ! all tutorial dia memang hebat kesemuanya . anda semua di alu - alu kan untuk join segmen ini . sila ke link ini SINI ^_^ 


P/S : TANPA LYSSA SECRET BLOG SAYA TAKKAN MENJADI :D

17 ulasan:

  1. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  2. dtg dr segmen yg sama :D
    jemput singgah blog muni ..

    http://moonibubblez.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

    BalasPadam
  3. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yg sama
    sudah follow
    nice blog

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  5. datang dari segmen yg sama
    sudah follow
    nice blog

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  7. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    BalasPadam
  8. datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

    BalasPadam
  9. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  10. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    BalasPadam
  11. dari segment lyssa secret
    4low u..4low me bck ya..

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  12. hye saya singgah sini dari segmen yang sama. jom ke blog saya pulak. btw, saya dah follow blog ni ea.

    peace yawwwwww (^_^)

    BalasPadam
  13. @murni hehe . thanks . i akan singgah belog u :D

    BalasPadam
  14. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  15. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D # Maaf, lambat sampai. Trafik sesak! Hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  16. hye dear...singgah n follow sini...jempot singgah n follow blog kite...

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^