terbaik terganas terbaik terganas . kau ada ?

hey readers . aku semakin bahagia with dia <3 bahagia dengan family BFF . auww . thanks korang make me happy . aku dengan si dia couple rock auw . serius tak tipu doh . kalau korang couple mesti panggil B - BABY . PA - MAMA . segala bagai lha kan . tapi aku dengan si dia lain taw . kitorang couple . panggil lu gua and kau aku . haha . starting aku lha mula dulu . sebab aku geli nak panggil b whatever bagai tuh lha kan . kalau si dia panggil aku baby . aku cakapp macam niyh . 

SI DIA : babyyyyyyyy .

AKU : weyy . luu takyah lahh panggil baby bagai doh . gila sial wa .

SI DIA : alaa . die niyh taww . kenape tak boleh ? kite kan couple . blah blahh blahh ....................

AKU : wa rock brutal doh . kau pun kena lha rock dohh . janji dengan wa lu takya panggil baby ape semua lhaa . 

SI DIA : yelahh sayangg . 

AKU : (terpaksa lha tuh :D)

haha . betul doh koranggg . aku seorang girlfriend yang brutal ! hahaha . 

P/S : no geli geli (!)

3 ulasan:

  1. ouch.. ganasnya.. hehe....

    BalasPadam
  2. Cik kieranaa : hehe . haii . saya awek yang brutal bercakap . hehehe . :-D

    Cik tikah : ganas sanad sanad . lalala . :P

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^