400 sudah . 40000 bila lagi ? hahaha

 hey readers ! hehe . kite bertemu kembali dalam rancangan tett . haha . *aku merepek jee . okayy . hari niyh yana happy gila gila punya lahh kan . pasai paa hang tau dak ? *aku orang melaka lha dok cakap penang pulak . haha . sebab FOLLOWERS aku dah mencapai 400 . lain korang yang dah ribu ribu tuhh . hehe . syukran syukran ! sukee nye aku !
 you all tahu tak betapa gembira nya aku sebab FOLLOWERS dah capai 400 . fuhhhh . TERHARU sangatt . hehehe .
 kepada FOLLOWERS saya yang ke 400 tuhh . bertuah nye anda ! haha . niyh link orangg yang ke 400 tuh ---> 400 SINI <--- atas tuh saya ada bagi lolipop . ambil lhaa . hahaha . pink taw . sorry bukan hijau . favourite awak kan ? 
dengan kesempatan niyh . saya nak ucap beribu ribu terima kasih kepada ALL MY FOLLOWERS ! thank you so much ! 


P/S : nak lebih banyak FOLLOWERS ! hehehe . [ PEACE ]


lots of love Aida Ahmad

5 ulasan:

  1. haha yeay! ada lolipop untuk buka nanti! =D

    thank you cik aida =)

    BalasPadam
  2. hepi bloging yaw sista! :)

    BalasPadam
  3. Fathiah Hamim : WELCOME . LOLYPOP PALSU JE TUH . HAHAHA . BUT SORRY LAH TAKDE COLOUR HIJAU . HEHE .

    Elie Lily : yeaahhh ! thanks you sayang <3

    BalasPadam
  4. happy blogging dear (;

    mishh youuu yeay!

    BalasPadam
  5. Eien : i miss you too sayang ! :)

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^