auwwwwwwww

hey readers . korang nak tahu tak ? hari niyh wa happy gila lha wey . sebab ape nak tahu tak ? hehe . malu seyh nak talk talk . :P act tadi si F mintak Couple dengan aku . ohh . sweet sangat . nak cover malu punya pasal wa gelak jee . padahal tengah happy gila tahap overdos siott :D dia cakap dengan aku semua tadi . sumpah aku jatuh hati . well , macam orang cakap "jangan cepat jatuh cinta , nanti diri sendiri yang rugi" lalala tettt ! hehe . btw before nak letak call tadi . dia say "i love you" cehhh cibaii . aku dah jatuh hati . lol . sape nak jawab niyh ? hehe . muahh muahh i love you capital F . hmm . act kan aku nak kongsi siked kat korang niyhh . aku takut sangat bila couple sebab aku takut bila dah sayang gila gila si kekasih buat hal itulah inilah . tuh yang buat aku takut untuk setia . sebab dulu aku memang jahattt gilaaa . semua jahat aku pernah rasa . see ? betapa gampang nya aku . weyh weyhh . cerita dulu okayy . sekarang NUR SYUHAIDA dah sloww no gampang gampang lagi . orang tua tua cakap "Menyesal dahulu pendapatan , Menyesal kemudian tak berguna" redha jelahh . :)

P/S : yang baik tak semestinya baik sangat and yang jahat tak semesti nya jahat sangat . sendiri mau ingat lhaa . chill kan ? kbai .

2 ulasan:

  1. lalalala!! tuan blog sudah tangkap cintan..hihihi

    BalasPadam
  2. wawawa . malu nyaaa ^_^ muka dah merah cik aida omar :D

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^