mandi lagi ? ouh no !

hey readers . tadi kan dak eiqa datang kedai auw . then dia cakap 28HB MEY pergi WONDERLAND . UMANGAI ! nak hitam kan kulit lagi ke ? kulit aku baru nak putih sebab hari tuh pergi kau nak pergi lagi . haha . dak eiqa nak pergi pasal FAIZAL TAHIR datang WONDELRLAND ada show . auw . aku punn minat jugak lahh kat si FAIZAL TAHIR niyh . insyallah . aku pergi . haha . UMANGAI jadi negro lahh aku sial . ppppffffttttttttttt .

P/S : sunblock please .

5 ulasan:

  1. wah,mcm best je,have fun k :)

    BalasPadam
  2. send my regard n KISS 2 faizal k..hehe

    BalasPadam
  3. t.h.e Lya ™ : memang best pun tapi tuh lah kulit nanti hitam memang tak best lah . haha .

    Youpie Eppy : kiss tak tahan erk you . hehe . nanti boypriend marah . kikiki <3

    BalasPadam

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^