CINTA MONYET


LELAKI . hm . lelaki . memang penipu . kenape suke menipu memang HOBI eyh ? lepas satu – satu masalah menimpa , aku cuba untuk jadi yang terbaik untuk kau . tapi kenape kau macam too ? tak cukup sempurna kah aku d mata mu ? aku buat segalanya bagi kau bahagia . tapi kenapa kau tak pernah endah ? kenape kau tipu aku . tergamak kau kan ? aku nak jadi yang terbaik d mata kau , tapi kau selfish , pernak kau fikir pasal aku ? pernah ! aku jew yang terhegeh – hegeh ambil tahu pasal kau . kau hanya pergunakan aku . untuk kau ! aku sayang kau macam orang gila . tapy kau ? hanya permainkan aku . oke . MAYBE NIYH BALASAN UNTUK AKU SEBAB BANYAK LELAKI . TAPI BILE KENAPE AKU DAH SAYANG KAU ! CINTA KAU ! BATAK KAU ! HOW DARE YOUU BUAD AKU MACAM  NIYH . AKU SAYANG KAU . sayang wey . aku terlalu sayang kan kau . CINTA MONYET . CINTA MONYET . aku baru enambelas . hope aku jumpe lelaki yang terbaik daripada yang terbaik , aku batak jantan suci . -,- 

FAKTA : die daa tunang laa . (WAKE UP AIDA !! )

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SILA BERI COMMENT SEPATAH DUA KATA . HEHEHE ^____^